fbpx
Politiet: Rolig kamp
IMG_6329.jpg
Søndagens kamp mellem Brøndby IF og FC København forløb i følge politiet roligt. Foto: Mathias Øgendal
BRØNDBY. Fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion søndag aften blev afviklet i god ro og orden i følge politiet

I følge en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi blev kampen mellem Brøndby IF og FC København afviklet i god ro orden:
– Vi har haft en god dialog med de forskellige fangrupperinger op til kampen og det har været en vigtig forudsætning for at afviklingen af lokalopgøret netop blev som en fodboldkamp skal være, festlig og fredelig, siger politiinspektør Mogens Lauridsen, som peger på at Københavns Vestegns Politi ser frem til at forsætte og udbygge det gode samarbejde med fans, klubber og kommune i ´Fairplay – også uden for banen’.

Spyttede på politiet
I forbindelse med fodboldkampen er der blevet rejst et antal sigtelser for blandt andet ulovligt fyrværkeri, narkotika og maskering, samt imod en tilskuer der spyttede en betjent i ansigtet. Der til kommer at der efter kampen blev der kastet fyrværkeri mellem to grupper af fans. I alt er to personer blevet anholdt i forbindelse med kampen, oplyser Københavns Vestegns Politi.
I dagene op til kampen blev der begået flere tilfælde af fodboldrelateret hærværk rettet mod begge klubber. Disse sager efterforskes nu af Københavns Vestegns Politi og Københavns Politi.

Samarbejde om kampen
Kampen blev afviklet med hjælp fra Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og Fyns Politi – og i godt samarbejde med Movia, DSB, det kommunale redningsberedskab og Hjemmeværnet.
– Vi er svært tilfredse med afviklingen og den hjælp vi har fået. Det tegner godt for fremtidige kampe på Brøndby Stadion, slutter politiinspektør Mogens Lauridsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top