fbpx
Nyt fitnesscenter i byen
IMG_4661.jpg
Mandag åbnede Fitness World et nyt center på Sdr. Ringvej. Det er er Ninna, der er den daglige bestyrer af fitnesscenteret. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Mandag åbnede Fitness World sit nye træningscenter på Sdr. Ringvej. Folkebladet var forbi, lige inden det gik løs

Håndværkerne sidder og spiser deres frokost, på gulvet ligger enkelte papkasser og midt i det hele går Asker Jensen rundt. Han er markedschef i Fitness World, og det er ham, der har ansvaret for, at det hele bliver klar:
– Jeg er sikker på, vi nok skal nå det, og at det nye fitnesscenter bliver en god oplevelse for dem, der bor i Brøndbyvester.

Wauheffekten
En af de ting, Asker Jensen har fokus på i forbindelsen med indrettelsen af det nye center, er den fornemmelse medlemmerne skal få, når de træder ind af døren:
– Vi vil gerne have, at folk tænker wauh, når de træder ind og får lyst til at træne. Det har vi fokus på.
En anden ting, Asker Jensen tænker på i forbindelse med nyåbningen, er, at man lige skal finde ud af, hvordan det nye firnesscenter bliver brugt:
– Når man åbner et nyt center, er det ikke til at vide, hvordan folk vil bruge det. Vil de for eksempel helst lave holdtræning eller selv bruge maskinerne. Det kan der være stor forskel på, så derfor prøver vi os frem i den første tid.

Gode naboer
Fitness World åbner lige ved siden af den nye SuperBrugsen i Brøndby, og det er i følge Asker Jensen en god ting at have gode naboer:
– Vi forsøger at åbne ved siden af for eksempel gode dagligvarebutikker, og derfor er det naturligvis perfekt, at SuperBrugsen åbner lige ved siden af.

Fitness World åbnede mandag morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top