fbpx
Nyt apotek i Brøndbyvester
IMG_5177.jpg
De første kunder er begyndt at komme på Brøndbyvester Apotek, også selvom det først åbner rigtigt i næste uge. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Den 1. december åbner et nyt apotek i Brøndbyvester, Brøndbyvester Apotek. En vigtig del af apoteket er en robot, der skal minimere ventetiden

En lille pige og hendes far stiller sig ved disken. Der er så få kunder, at de ikke behøver at trække et nummer. I et hjørne er en af apotekets ansatte ved at stille varer på hylden. Lige ved siden står en elektriker og sætter ledninger på. Hovedet stikker op igennem loftet.
Inde bagved går fire mænd og taler tysk med hinaden, mens de måler de forskellige metalhylder, der hænger i et lille rum, der ved første øjekast minder om en elevator.
Men det lille rum er ikke en elevatorskat. Men derimod det sted, hvor de tyske specialister i løbet af sidste uge installerede en stor robot, der bliver nerven i meget af det, der skal ske, når det nye apotek i Brøndbyvester, Brøndbyvester Apotek, åbner i næste uge lige ved siden af den nye SuperBrugsen.

En robot til forskel
Flemming Strøm er apoteker, og det er ham, der har bedt de tyske robotinstallatører komme og sætte robotten op:
– Den nye robot, der kommer til at hedde Robort, bliver en meget vigtig del af det nye apotek. Den kommer til at kunne køre medicin ud på otte sekunder, og så kan det også lade sig selv og sortere varerne.
I følge Flemming strøm er denne hjælp fra Robort meget vigtig i forhold til de kunder, der kommer til at benytte det nye apotek:
– Noget af det, kunderne går aller mest op i er vente tider, at de ikke skal vente for længe, og der er Robort naturligvis rigtig vigtig.
At det forholder sig sådan, har Flemming Strøm oplevet, da han for halvanden år siden åbnede apoteket på Nygårds Plads, Brøndbyøster Apotek. Her blev der nemlig også installeret en robot, Roberta, og hun har gjort kunderne glade:
– Der er ingen tvivl om, at en robot øger tilfredsheden blandt kunderne. Roberta, som blev installeret på Nygårds Plads, har været med til, at vi har fået 30 procent flere kunder, så jeg forventer mig meget af Robert også.

Mange kunder
I det hel taget har Flemming Strøm store forventninger til det nye apotek:
– Vi kommer til at ligge et rigtig godt sted. Lige ved siden af SuperBrugten og Fitness World og de andre nye ting, der åbner der. Vi ved, at der kører 33.000 biler forbi i døgnet, og vi kommer derfor forhåbentligt i kontakt med mange nye kunder.

Også forskelle
Selvom Flemming Strøm fra næste uge har to apoteker og to robotter, der geren skulle give kunderne den samme gode oplevelse, er der to også stadig forskel på de to apoteker:
– Apoteket på Nygårds Plads kommer til at være hovedapoteket. Det er for eksempel her, vi vil gennemføre al vores undervisning. Det er dog nok ikke noget, kunderne kommer til at mærke.

Brøndbyvester Apotek åbner officielt den 1. december.

2 kommentarer om “Nyt apotek i Brøndbyvester”

 1. Camilla siger:

  Den lille pige er altså på apoteket med sin farfar 🙂

  1. Heiner Lützen Ank siger:

   Jeg er glad for, at det er den vej rundt. Hellere beskylde folk for at være yngre end ældre, end de er. Fine var de i hvert fald.

   Heiner, redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top