fbpx
Logesøstre støttede godgørende formål
DSC_5731.jpg
Den 15. oktober fejrede Søsterloge nr. 88 Lathyrus sin 15 års stiftelsesdag, og det blev markeret med at støtte tre lokale projekter. Foto: Ulla Kramer
GLOSTRUP. Den 15. oktober fejrede Søsterloge nr. 88 Lathyrus sin 15 års stiftelsesdag, og det blev markeret med at støtte lokalt

Den 15. oktober kunne Odd Fellow Logen Lathyrus fejre 15 års jubilæum. Det skete ved at logesøstrene støttede tre humanitære formål, TUBA, bofællesskabet TreHuse og Projekt Østbørn med hver 5000 kr.
Søster overmester Jytte Drewsen bød velkommen og glædede sig over muligheden for at uddele donationernne.
Efter overrækkelsen af donationerne, fortalte donationsmodtagerne om deres daglige arbejde og udfordringer.
Organisationen TUBA er en organisation, der arbejder med rådgivning for unge, der er børn af Alkoholmisbrugere. Terapien og rådgivningen er gratis. Bofællesskabet TreHuse består af 12 lejligheder, og målgruppen er multihandicappede unge/voksne med udviklingsforstyrrelser, som kræver lettere eller mere omfattende hjælpebehov.
Projekt Østbørn hører under Beredskabsforbundet, der siden 1992 har arrangeret sommerlejre for børn fra Østeuropa. Et samarbejde med bystyret i den polske by Katowice har bevirket, at omkring 120 dårligt stillede børn fra polske børnehjem, hver sommer kommer til Danmark og oplever en anden side af tilværelsen.
I lighed med tidligere år blev der endvidere givet donationer på 2000 kr. til Storkøbenhavns humanitære fond samt 1000 kr. til De blindes Julelys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top