fbpx
Jytte Bendtsen fyldte 60 år
Jytte-Bendtsen.jpg
Den 5. november fyldte medlem af kommunalbestyrelsen i Vallensbæk Jytte Bendtsen (C) 60 år. Foto: Pressefoto
VALLENSBÆK. Torsdag den 5. november kunne regnskabschef og medlem af kommunalbestyrelsen i Vallensbæk, Jytte Bendsten (C) fejre 60 års fødselsdag

Med kampagnen ’forbudt for børn i Vallensbæk?’ gik Jytte Bendtsen i 80’erne til kamp, da normeringen på institutionerne steg. Hun tog sagen i egen hånd som medlem af børnehave- og skolebestyrelser, for Vallensbæk skulle være et godt og trygt sted at vokse op.
Og som nuværende formand for Børn og Kultur i Vallensbæk Kommune taler hun stadig børnenes sag.
Hvad enten det er indvielse af det nye bibliotek- og borgerhus, musikskolens sommerkoncert eller ombygning af kommunernes skoler, vil man møde Jytte Bendtsen der.
Både fordi hun oprigtig kerer sig, og fordi hun ved, at her kan hun tale med borgerne og høre, hvad der rører sig, og hvad der kan gøres bedre. Det er vigtig viden at have med sig, når man er politisk ansvarlig for børnenes ve og vel.

Flere sider
Blandt politiske kollegaer såvel som modstandere er hun anerkendt for evnen til at se flere sider af en sag, før der træffes beslutninger. Hun tager gerne de lange seje træk for at sikre, hvad hun selv kalder ’det gode børneliv i Vallensbæk’.
Udover hvervet som formand for børn og kultur er Jytte Bendtsen medlem af økonomiudvalget og børn- og ungeudvalget. Hun er også formand for Ungdomsskolen samt medlem af musikskolebestyrelsen, handicaprådet og uddannelsesudvalget for Vestegnens HF og VUC. Hun sidder i styregruppen for ombygning af Egholmskolen, Pilehaveskolen, Amalieparken og Fremtidens Borgerhus, og så er hun medlem af bestyrelsen i den selvejende institution DIAS, som laver digital kunst på Vallensbæk Station.

Sydfrankrig
Der er nok at se til, så derfor har Jytte Bendtsen også valgt at forlade det civile erhvervsliv, hvor hun frem til for syv år siden gjorde karriere som bogholder og regnskabschef i reklamebranchen.
Når den kommunale kalender tillader det, bruger hun fritiden med sin mand og lille hund – gerne i campinghytten i Sydfrankrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top