fbpx
Indsamling til afstemningen
HELE OMRÅDET. I forbindelse med folkeafstemningen den 3. december samler Dansk Folkehjælp ind i Glostrup og Vallensbæk

Torsdag den 3. december står indsamlere fra Dansk Folkehjælp klar foran kulturhuse og skoler i Glostrup og Vallensbæk for at samle ind til julehjælpen. Dagen er ikke helt tilfældigt valgt. Det er nemlig den dag, danskerne skal stemme om omdannelsen af retsforbeholdet til en tilvalgsordning.
Organisationen forventer, at antallet af ansøgere igen i år vil slå rekord, så de håber, at mange frivillige vil hjælpe til med indsamlingen.
– Behovet for julehjælp forventes at være større end nogen sinde før. Dansk Folkehjælp har siden vi startede Julehjælpen oplevet en årlig stigning i antallet af henvendelser om julehjælp på mellem 10 – 20 procent. Så skoene er kridtet hos os og blandt vores mange frivillige i bestræbelserne på at få så mange vælgere til at bidrage til indsamlingen som muligt – og vi håber, at rigtig mange danskere vil støtte op omkring projektet, siger Generalsekretær i Dansk Folkehjælp Klaus Nørlem. Julehjælpen går til fattige familier, for eksempel enlige forældre på overførselsindkomst.
I Brøndby bliver der ikke samlet ind i forbindelse med valget. Her har politikerne den holdning, at borgerne ikke skal forstyrres af indsamlinger og lignenede i forbindelse med valg og folkeafstemninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top