fbpx
Hvorfor kan Fakta ikke overtage?
Dette indlæg er skrevet før den nye Super Brugsen i Brøndbyvester åbner. Men jeg er sikker på, at den nye butik nok skal blive en succes. Og med et fokus på økologi, lokale varer, samt et stort udvalg af vegetariske produkter, så glæder jeg mig personligt til at Super Brugsen slår dørene op. Men i […]

Dette indlæg er skrevet før den nye Super Brugsen i Brøndbyvester åbner. Men jeg er sikker på, at den nye butik nok skal blive en succes. Og med et fokus på økologi, lokale varer, samt et stort udvalg af vegetariske produkter, så glæder jeg mig personligt til at Super Brugsen slår dørene op.
Men i forhold til diskussionen om de gamle lokaler, så kan jeg ikke forstå, hvorfor disse ikke kan bruges til en ny (discount)butik. Der er omkring 700 meter mellem den ”gamle” og nye Super Brugsen. Ja, det er en lille cykeltur for os unge. Men det kan godt være langt for vores ældre medborgere. Og ja, så bliver der sat en pendulbus ind på åbningsdagen. Men hvad med alle de andre dage? Movia-busserne er heller ikke til den store hjælp. Tager man 300 S, skal man ét stop, og jf. Rejseplanen, så sparer man 100-200 meter i gang, frem for at gå hele vejen.
At åbne en Fakta, eller en anden discountbutik i de gamle lokaler, vil give god mening i mine øjne. Ja, lokalerne skal lige renoveres først. Men arealmæssigt vil det passe godt, da en Fakta ikke bruger lige så meget plads som en Super Brugsen. Ja, der kan faktisk være en ret stor Fakta i de pågældende lokaler.
I forhold til butiksudvalget i Brøndbyvester giver det også god mening. Der er ikke én eneste discountbutik i bydelen. Dette skal ses i forhold til Brøndbyøsters 4 discountbutikker (en Aldi, en Netto samt to Fakta’er), og Brøndbyøster og -vester har nogenlunde samme antal indbyggere.
Jeg tror helt klart, at der er et marked for en discountbutik i Brøndbyvester. Så slipper bydelens borgere også for at skulle til Glostrup hver gang, der skal handles. Og de ældre i området kan atter få et sted at gøre deres indkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top