fbpx
Handler folkeafstemningen om Glostrup?
For mange mennesker er der meget langt fra Glostrup til Bruselles. EU ligger langt væk, og hvis vi bare fik vore grænsebomme tilbage og nogle gode told-kuttere til at sikre kysten, så var vi fri for kriminalitet og alt det bøvl med EU. Europol får vi da bare en ’norsk’ aftale med. Men både Glostrup […]

For mange mennesker er der meget langt fra Glostrup til Bruselles. EU ligger langt væk, og hvis vi bare fik vore grænsebomme tilbage og nogle gode told-kuttere til at sikre kysten, så var vi fri for kriminalitet og alt det bøvl med EU. Europol får vi da bare en ’norsk’ aftale med.
Men både Glostrup og Bruselles er på internettet. De værste tyveknægte og forbrydere er for længst på internettet. Det, vi stemmer om, er ikke om at være med i det gamle Europol, men i udviklingen af det nye Europol. Det gør en forskel, om man er med i Europol eller bare ’låner’ adgang. Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top