fbpx
Gratis foredrag om plastik
ekspedition_plastik.jpg
Verdenshavene er ved at blive fyldt op med plastik. Foto: Plastic Change 2015
GLOSTRUP. Plastik er et utrolig praktisk materiale, der er alle steder omkring os. Men det er også en kilde til forurening

Den 11. november holder Bo-Vest igen Miljøforum, som er gratis for alle interesserede beboere i Bo-Vests afdelinger. Kom og hør om den danske Ekspedition Plastik, der har sejlet verdenshavet tyndt for at sætte fokus på plastikforurening.
Ifølge Henrik Beha Pedersen fra ekspeditionen står verden i dag over for en stor og overset miljøkatastrofe, som vi endnu kun kender lidt til omfanget af. Han vil denne aften fortælle om plastikforurening i vores verdenshave og tage publikum med på en spændende og øjenåbnende rejse ud på oceanerne. Vestforbrænding fortæller derefter mere om plastik i hverdagen og hvordan det kan sorteres og genbruges.
Arrangementet finder sted 11. november fra kl. 17:00 i Blokland 34A. Tilmelding kræves, men deltagelse er gratis og inkluderer aftensmad. Læs mere på www.bo-vest.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top