fbpx
Glostrup Mandskor på DR-K
Glostrup-Mandskor2.jpg

Glostrup Mandskor Foto: Jesper Ernst Henriksen

Glostrup Mandskor synger julen ind på DR-K. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Når julen skal synges ind på DR-K på søndag bliver det med deltagelse fra Glostrup Mandskor og billeder fra Østervangkirken

Hvis du ikke skal se sidste afsnit af Broen på søndag, så kig forbi DR-K i stedet. Der er der nemlig julekoncert direkte fra DR’s koncertsal. Her synger et stort kor, blandt andet med deltagelse af Glostrup Mandskor, julen ind.
I løbet af koncerten kommer der billeder fra tre forskellige steder i Danmark. Et af dem er Østervangkirken i Glostrup. Torsdag i sidste uge var DR i Østervangkirken for at filme koret. Her stod koret i deres pæneste tøj midt i kirken og sang. De stod dog ikke på deres sædvanlige måde.
– Normalt står vi ude langs væggen i kirken, det giver den bedste lyd, siger Hans Lindberg, formand for Glostrup Mandskor.
I torsdags stod koret i midten af kirken og sang. Det handlede nemlig bare om at få nogle gode billeder fra kirken. Lyden var blevet optaget en uge tidligere på Nordvangskolen.
Glostrup Mandskors klip kommer til at indeholde sangen Juletræet med sin pynt.
– Det er en sød og traditionel julesang, som vi altid har på programmet til jul, siger Hans Lindberg.
Danmark synger julen ind bliver sendt søndag den 29/11 klokken 20.00 og varer halvanden time. Det vil senere blive genudsendt og være tilgængelig på DRTV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top