fbpx
Folkeskoleelever smager på gymnasiet
Feed-Your-Brain-1.jpg
Eleverne i 7. klasse på Vallensbæks skoler fik forleden en forsmag på, hvad det vil sige at gå på gymnasiet. Foto: Laila Nørrekjær Nielsen
VALLENSBÆK. Gennem nyt introduktionsforløb oplevede 7. klasses-elever fra Vallensbæk, hvad det vil sige at gå på gymnasiet

7. klasses elever fra Vallensbæks folkeskoler drog forleden mod Cph West i Ishøj til et introduktionsforløb om, hvilke gymnasiale retninger, Cph West kan tilbyde. Arrangementet havde titlen Feed Your Brain og havde indslag, som skulle få de unge til at gå på opdagelse på Cph Wests områder.
I løbet af dagen deltog eleverne i en workshop, hvor de fik mulighed for at møde nogle af de studerende på de forskellige gymnasiale retninger HHX, HTX og STX.
På workshoppen kunne eleverne opleve fire forskellige profilfag. De fik for eksempel lov til at se en 3D-printer og de maskiner, der arbejdes med på gymnasielinjen Maskin- & automatikteknik, samt hvordan der arbejdes med design og fremstilling af modetøj på Tekstil- & designtekniklinjen.
I følge Vallensbæk Kommune skal arrangementet ses som et led i Vallensbæk Kommunes målsætning om, at 98 % af alle unge skal begynde og gennemføre en ungdomsuddannelse. Intentionerne med en sådan dag er, gennem en tidlig indsats, at give eleverne en forsmag på og gøre dem bekendte med de forskellige ungdomsuddannelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top