fbpx
Festlig weekend venter i Brøndby Strand Kirke
IMG_8856-.jpg
Der venter en festlig weekend i Brøndby Strand kirke, hvor der både er julestue, første søndag i advent og koncert. Foto: Niels Thure Krarup
BRØNDBY. I den kommende weekend er der flere gode grunde til at besøge Brøndby Strand Kirke, hvor der venter tre fester

De seneste par uger har der har været ualmindelig travlt i Brøndby Strand Kirke, mens personale og en talstærk flok frivillige har fået styr på alle detaljerne i forbindelse med hele tre arrangementer, der er planlagt til den kommende weekend.
Lørdag den 28. november skyder kirken sædvanen tro julemåneden i gang, når dørene slås op for årets julestue. Den byder blandet andet på noget godt at spise, et stort udvalg af juledekorationer, en skatkiste af loppefund og en fiskedam til de yngste. Desuden vil kirkens yngste fortælle julens historie i et krybbespil, og kirkens to kor vil synge julen ind med forskellige musikalske indslag.
– Julestuen er en vigtig begivenhed for vores kirke. Både fordi den skaber nogle festlige rammer for at tage hul på adventstiden. Men ligeså vigtigt fordi den er en af de største indtægtskilder for vores menighedspleje, som blandet andet uddeler julehjælp til folk her i Brøndby Strand, der ellers kan have svært ved at få pengene til at slå til i julen, siger sognepræst Elisabeth Krarup de Medeiros.

Fødselsdag og koncert
Søndag er første søndag i advent, og efter adventskransens første lys er blevet tændt ved højmessen, er alle kirkegængere inviteret til fødselsdagsfrokost for at fejre kirkens 31 års fødselsdag. Om eftermiddagen rundes weekenden af med en gratis koncert, hvor Vesterbro Sogns Børnekor møder Strandens. Korene vil i fællesskab underholde med et repertoire, der tæller både julesange og andre kendte numre.

Julestue: lørdag 10-14
Gudstjeneste i forbindelse med 1. søndag i advent: Søndag 10.30
Gratis koncert med Vesterbro Sogns Børnekor og Strandens: Søndag kl. 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top