fbpx
Fælles julehygge i Glostrup
Mette-Brønnum-er-sød.jpg

Christmas tree with heap of red gift boxes decorated.

Der kommer et kæmpe juletræ i Glostruphallen til julehygge for seniorerne. Foto: Colourbox
GLOSTRUP. Fire foreninger i Glostrup holder en åben juletræsfest for seniorer i Glostrup

For mange voksne i den erhvervsaktive alder er julen en tid med en masse arrangementer. Men for pensionister er der sjældent lige så mange ting. Det vil fire foreninger i Glostrup gerne lave lidt om på. Derfor er de gået sammen og om at lave en gang fælles julehygge i Glostruphallen mandag den 7. december. Arrangementet er åbent for alle, også folk, der ikke er medlemmer af en af de fire foreninger.
– Vi vil prøve at nå så mange ældre i Glostrup som muligt. Vi håber også at ramme den gruppe, som ikke kommer i foreningerne. Man hører så meget om ensomme ældre, siger Rita Mortensen der er formand for IF 32 Motion & Trivsel.
Arrangementet er derfor også lagt klokken 10 om formiddagen, så det passer med servicebussen. På den måde har de fleste ældre mulighed for at deltage. Også de ældre, der ikke har så mange andre aktiviteter.
– Det er vigtigt at have nogle ting at se frem til, siger Rita Mortensen.
Foreningerne er derfor allerede gået i gang med at sælge billetter.

Start på samarbejde
De fire foreninger, der står for arrangementet er Glostrup Pensionistforening, Ældresagen i Glostrup, FOF Hyggeklub samt IF 32 Motion & Trivsel. De er alle foreninger med seniorer som målgruppe, men med forskellige tilbud.
Rita Mortensen håber, at arrangementet kan være med til at inspirere flere seniorer til at deltage i foreningslivet i Glostrup.
Det er første gang, de fire foreninger arbejder sammen om et fælles arrangement, men det behøver ikke være sidste, mener Rita Mortensen.
– Vi vil gerne have et fællesskab med de andre foreninger og måske et samarbejde om sådan nogle arrangementer, siger Rita Mortensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top