fbpx
Endnu en storsejr til Brøndby
12.-Stine-Larsen.jpg
Stine Larsen åbnede og lukkede for scoringerne med 1-0 efter bare 7 minutter og 6-0 efter 80 minutter. Foto: -
FODBOLD. Brøndbys kvinder vandt 6-0 hjemme over BSF i efterårets sidste kamp

Det blev endnu en gang til en storvejr til Brøndbys kvinder i 3F ligaen, da de i lørdags vandt 6-0 hjemme over Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).
På en kold eftermiddag på kunstbanerne i Brøndby, blev de 138 fremmødte tilskuere beriget med en dominerende oplevelse fra Brøndby. Stine Larsen åbnede og lukkede for dagens scoringer. 1-0 efter blot 7 min og til 6-0 efter 80 min. I mellem var Theresa Nielsen, Louise Kristiansen, Julie Tavlo med et flot langskud og Nanna Christiansen på pletten.
Med sejren går holdet til vinterpause på 1. pladsen i Ligaen. Fortuna Hjørring er tre point efter, men mangler en kamp på lørdag mod OB. Der mangler to kampe i gruppespillet, som bliver spillet i marts. Herefter venter slutspillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top