fbpx
Coop svigter
Vi synes, at Coop svigter sine kunder, som har handlet i den gamle Superbrugs gennem en menneskealder. Lokalsamfundet er meget afhængig af muligheden for at købe dagligvarer ”lige rundt om hjørnet”. I Moserne, Tranehaven, Tranevænget og de omkringliggende villaveje, bor mange ældre, som får det svært i fremtiden. Coop har udtalt, at man ikke vil […]

Vi synes, at Coop svigter sine kunder, som har handlet i den gamle Superbrugs gennem en menneskealder. Lokalsamfundet er meget afhængig af muligheden for at købe dagligvarer ”lige rundt om hjørnet”.
I Moserne, Tranehaven, Tranevænget og de omkringliggende villaveje, bor mange ældre, som får det svært i fremtiden. Coop har udtalt, at man ikke vil leje butikken ud til en konkurrent, det forstår vi godt.
Men så kunne de i stedet åbne en Fakta i lokalerne, og kun konkurrere med sig selv.
Med den nye Superbrugs tilgodeser man kun egne interesser om at kapre nye kunder, som er mobile og handler stort ind.
Fy – Coop, skam jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top