fbpx
Clarasvej og Glostrup Park Hotel
Typen af belægning på en eventuel P-plads har ikke den store betydning for os, og selvom det er positivt, at I vil forskønne denne eventuelle P-plads så meget som muligt, ændrer det ikke ved, at vi vil få erstattet en stor del af livet på Clarasvej med ”døde” biler. Det kan ikke undgå at påvirke […]

Typen af belægning på en eventuel P-plads har ikke den store betydning for os, og selvom det er positivt, at I vil forskønne denne eventuelle P-plads så meget som muligt, ændrer det ikke ved, at vi vil få erstattet en stor del af livet på Clarasvej med ”døde” biler. Det kan ikke undgå at påvirke området i en for os at se negativ retning.
Så omtaler du kun Clarasvej 1 og 5, og selvom I kun ejer disse, er det er vel ikke forkert, at I også ønsker jer nr. 4, 6, 3, 7 og 9, sådan som det er beskrevet i jeres egen ansøgning til kommunen ?
I øvrigt er det slet ikke rimeligt, at anlægge på nr. 1 og 5, så nr. 3 ender som en isoleret enklave i midten af en stor P-plads !
Vedr. den nuværende parkeringssituation, synes jeg, det tenderer det udspekulerede at anvende dette af jer selvskabte parkeringskaos som løftestang for gennemførelsen af jeres P-plads-planer. Havde I haft interesse i at undgå dette kaos, havde I sørget for en løsning som forudsætning for etableringen af jeres nye fine konferencecenter, sådan som der også er lagt op til i de tidligere lokalplansændringer, der lå forud for jeres byggeri.
Endelig; Jeg er helt enig med dig i, at en del af jeres succes bygger på jeres beliggenhed som lokalt hotel. Derfor er det også vigtigt, at I bryder med jeres hidtidige taktik om ikke at kommunikere med os andre i lokalområde overhovedet.
Med fare for at fremstå mere negativ, end jeg er, må jeg bare konstatere, at de eneste af Clarasvejs beboere, I har haft taget kontakt til, er dem, I har haft en interesse i at ”sweet talk’e” ift. salg af deres bolig !
Ser frem til fremtidig øget dialog.

Glostrup Park Hotel har ikke ønsket at kommentere læserbrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top