fbpx
Brøndbys volleykvinder sejrer igen
IMG_4893.jpg
Brøndbys volleyballkvinder er inde i en god periode. I weekenden blev det til sejr. Det samme gør det forhåbentlig på torsdag, hvor holdet spiller hjemme. Foto: Heiner Lützen Ank
SPORT. Brøndbys volleyballkvinder er inde i en god stime, og der venter en travl uge

Brøndby Volleyball Klub og Holte IF havde som de eneste hold i Volleyligaen for damer klaret sig gennem årets tre første runder ubesejrede og uden sættab. Søndag den 8. november var så dagen, hvor det skulle afgøres, hvilket hold der kunne forlade Ny Holtehal og stadig være ubesejret.
Efter en flot, spændende og velspillet kamp blev det Brøndby VK, der med en 3-1 sejr indtager førerpositionen.

Holte tog første stik
Fra start var det tydeligt, at det var topholdene, der var på banen. Der blev fra begge sider vist godt angrebsvolley, men da begge hold også har blændende forsvar, resulterede det i lange spektakulære dueller.
Holte bragte sig flere gange i front med to til fire point, men Brøndby fik hentet ind og fik nogle små føringer midt i sættet.
Nogle uprovokerede fejl gav igen Holte overtaget, og de fra 20-17 til 23-17. En føring Brøndby ikke magtede at gøre noget ved, så Holte tog sættet 25-19.

Brøndby kom igen
I andet sæt begyndte Brøndbys blokader at fungere. Seks point på blokader blev det i sættet, og især var Paulina Hougaard-Jensen god. I løbet af kampen formåede hun ikke færre end 16 gange at forhindre Holtes angreb i at passere nettet og hele ni af disse blev direkte pointgivende.
Til trods for dette var det Holte, der havde en lille føring frem til 10-10, hvor blandt andet et servees af Eva Bang var med til at give Brøndby et hul til 14-10. Holte bed stadig sig og Brøndby havde svært ved at få de ellers så gode angreb i gulvet. Dog havde de svært ved at få styr på Trine Kjelstrups smash, og det var kraftigt medvirkende til, at Brøndby kunne tage sættet med 25-22.
Det gode spil fortsatte i tredje sæt. Det afgørende ryk fik Brøndby i Julie Mikaelsens serv, hvor de gik fra 18-15 til 21-15. En føring der holdt frem til 25-21.
I fjerde sæt virkede det som om, Holte i stedet valgte at fravige deres servetaktik og i stedet forsøge sig på Deme Morales. Hun havde haft et par kiks i tredje sæt, men på hendes sidste nettur i kampen havde hun stor andel i, at Brøndby kunne gå fra 14-13 til 21-15. Et sæt Brøndby endte med at vinde 25-17.

Travl uge
Kampen mod Holte var starten på en travl uge, hvor Brøndby har tre kampe på fem dage. Tirsdag er der kamp i Øresundsligaen, hvor Brøndby skal møde de svenske mestre fra Engelholm, og torsdag tager Brøndby på hjemmebanen i Stadionhal 1 tager imod Team Køge kl. 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top