fbpx
Børnenes rettigheder fejret
Lotte.jpg
Fredag markerede Park Allé Privatskole FNs Børnekonventionen med sang foran SuperBrugsen. Foto: Park Allé Privatskole
BRØNDBY. Fredag var det årsdagen for FNs Børnekonvention. Det blev fejret af Park Allé Privatskole

FNs Børnekonvention blev vedtaget af FNs Generalforsamling den 20. november 1989. Siden da er denne dag blevet fejret verden over.
En tradition, Park Allé Privatskole ønskede at bidrage til, ved at markere dagen i fredags.
Defor besøgte alle 80 elever i indskolingen SuperBrugsen, hvor de sang og tegnede børns rettigheder på flag.
Lotte Langhans er lærer på skolen, og hun var glad for, at Park Allé Privatskole således kunne være med til at sætte fokus på et vigtigt emne:
– Skolen har valgt at sætte børns rettigheder på skoleskemaet denne dag, fordi det er vigtigt, at eleverne lærer deres rettigheder at kende, så de kan blive bedre til at passe på sig selv og hinanden og sige fra over for fx mobning, diskrimination og overgreb.
Og i følge Lotte Langhans er der mere samarbejde med Red Barnet på vej:
– Vi er blevet ambassadør skole for Red Barnet, og det er vi glade for. vi håber, vi på denne måde kan være med til at sætte fokus på området, og vi håber, vi kan lavet noget sammen med de andre skoler i Brøndby. Også samarbejdet med SuperBrugsen er tænkt bredere fortæller Lotte Langshans:
– 2. klasse lige afsluttet et tværfagligt forløb i dansk og matematik, hvor Super Brugsen har været involveret. 2. klasse har besøgt Brugsen, skrevet priser ned, tjekket varesortiment og opstilling. Sådan noget vil der være mere af fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top