fbpx
Bevar Clarasvej
IMG_5012.jpg
Nogle af beboerne i området omkring Glostrup Park Hotel er bekymrede for, at store dele af Clarasvej skal blive til parkeringspladser. Foto: Heiner Lützen Ank
På vegne af beboerne på Clarasvej og Gerdasvej mod Byparken samt spejderne Glostrup Park Hotel vil inddrage næsten halvdelen af Clarasvej til en parkeringsplads med plads til 200 biler, men det er vi, der lever vores liv her i nærområdet slet ikke enige i, er en god idé. Vi føler os temmelig klemt af hotellet […]

På vegne af beboerne på Clarasvej og Gerdasvej mod Byparken samt spejderne
Glostrup Park Hotel vil inddrage næsten halvdelen af Clarasvej til en parkeringsplads med plads til 200 biler, men det er vi, der lever vores liv her i nærområdet slet ikke enige i, er en god idé.
Vi føler os temmelig klemt af hotellet i denne tid med al dets byggeri, men det er ok. Hotellet har succes, og det ønsker vi dem tillykke med.
Når det nu alligevel bliver for meget, er det fordi, hotellet også vil til at brede sig ned ad Clarasvej og omdanne 7 af de 16 matrikler fra hyggelige parceller til asfalt.
De har søgt kommunen om lokalplansændringer, der skal muliggøre deres plan, men her lang tid inden en eventuel godkendelse har de allerede opkøbt 2 af disse 7 matrikler. Det gør os nervøse.
Anser de det for en formssag at få gennemført lokalplansændringerne ?
Vi i lokalområdet er ikke spor interesserede i at få erstattet vores værdsatte levende nærmiljø med trist grå asfalt, så vi har samlet os for at protestere mod planerne og gøre, hvad vi kan for at få dem stoppet.
Og vi har brug for opbakning, for vi ved ikke, hvor meget vi ellers får at skulle have sagt !?
Vi har derfor oprettet en Facebook-gruppe, hvor det er muligt for alle jer andre borgere i Glostrup at tilkendegive jeres mening. Her kan man bl.a. afgive sin stemme ift. spørgsmålet om Clarasvejs bevarelse.
Navnet på gruppe er: ”Bevar Clarasvej”, og vi vil opfordre så mange som muligt til at kigge forbi.
Hotellet har allerede bredt sig en del i Byparken, så hvornår er det rimeligt at trække en grænse? Vi vil ikke acceptere at vores Clarasvej skal lade livet, og efterlyser andre løsninger.

Svar

Af Mikael Melander
Adm. direktør/CEO
Glostrup Park Hotel A/S

Kære Alvin Christensen og eventuelt andre bekymrede beboere på Clarasvej
Vi forstår den bekymring, som du giver udtryk for; men vi vil gerne have lov til at komme med et par supplerende bemærkninger, som vi også håber, du vil tillægge betydning.
Vi ønsker ikke at asfaltere noget område. Eventuelle nye parkeringspladser forventes anlagt med stenbelægning, så parkeringspladserne opnår samme standard, som karakteriserer hotellet og konferencecentret. Vi håber at kunne anlægge knap 80 parkeringspladser på Clarasvej 1 og 5.
Anlægges parkeringspladserne, er hensigten at afgrænse området mod Claras vej med en bøgehæk og en bagvedliggende bræmme på 2 meter med træer, hvorved parkeringsområdet – set fra Clarasvej – fremstår som en fremrykning af Byparken.
Det skal samtidig tilføjes, at parkeringspladserne ikke forventes at få ud- eller indkørsel fra Clarasvej, og villavejens beboere får derfor minimal kontakt med parkeringspladserne, der efter nogle år stort set bliver skjult af hæk og træer. Claras vej vedbliver i en hver henseende at være en attraktiv villavej.
Det er korrekt, som du skriver, at vi har købt Claras vej 1 og 5; men disse erhvervelser er bestemt ikke udtryk for, at vi betragter de nødvendige tilladelser som en formalitet. Vi har påtaget os en risiko ved at købe villaerne, fordi de nuværende parkeringsforhold giver beboerne gener, som vi vil gøre vort yderste for at eliminere hurtigst muligt. Hvis vi først påbegyndte opkøb af villaerne efter opnåelse af de nødvendige godkendelser, ville en løsning af parkeringsproblemerne blive yderligere forsinket.
Til sidst, Glostrup Park Hotel er et lokalt hotel, hvis succes beror på støtten fra byens borgere og erhvervsliv. Du kan være sikker på, at vi altid har dette forhold for øje.
De aktuelle parkeringsproblemer er desværre blev langt større end forudset, da byggeriet er blevet mere end et år forsinket. Vi beklager denne forsinkelse, der naturligvis ikke er tilstræbt. Forsinkelsen har også givet hotellet mange gener og ekstra omkostninger.
Lejligheden her skal benyttes til at takke naboerne for den overbærenhed, der er udvist under hele byggeriet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top