fbpx
Alle niveauer af bordtennis samtidig
Mikkel-Klint-Stuhr-002.jpg
Mikkel Klint Stuhr i kamp for Vestegnens elitedivision. Foto: Kim Holm Pedersen
SPORT. I den kommende weekend kan man se masser af bordtennis. På én gang

Søndag den 15. november bliver det muligt at følge fire holdkampe samtidig, når Vestegnen spiller hjemmekampe i Elitedivisionen, 1. division, 2. division og Pigedivisionen samtidig i Stadionhal 1 ved Brøndby Hallen.
– Vi er meget glade for muligheden for at kunne afvikle alle holdkampe samtidig. Det er første gang, vi har muligheden for at kunne afvikle kampene i den røde hal, så vi håber, mange benytter sig af muligheden for at se noget af det gode bordtennis vi har her på Vestegnen, siger Per Madsen, formand for Brøndby bordtennis Club der normalt holder til i kælderen under Brøndby Hallen.

Spænding i vente
Pigedivisionen, der fører deres række, skal forøge at forsvarer sidste års guldmedaljer ved at besejre Hvidovre, der aktuelt ligger på 2. pladsen.
Elitedivisionen får besøg af Næstved. De andre hold møder Herlev og Virum.
Vestegnens hold består næsten udelukkende af spillere, der har fået deres bordtennis opdragelse i Brøndby og Greve, de to klubber der samarbejder i Vestegnen. Næstved forventes at forstærke deres hold med Jiang Chang Hong fra Kina, der har vundet 7 ud af 10 kampe i Elitedivisionen.

Der er gratis entre, og kampene begynder kl. 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top