fbpx
Ældre og dårligt gående betaler prisen for flytning af Super Brugsen i Brøndbyvester
Jeg har med interesse fulgt debatten i de to seneste udgaver af Folkebladet. Jeg har selv haft en samtale med brugsuddeleren for at gøre opmærksom på den ”kritiske situation” for mange ældre og dårligt gående. Hans svar er en omlægning af stoppestederne på Park Allé. Det vil sige kunderne i Brøndbyvester skal nu også betale […]

Jeg har med interesse fulgt debatten i de to seneste udgaver af Folkebladet. Jeg har selv haft en samtale med brugsuddeleren for at gøre opmærksom på den ”kritiske situation” for mange ældre og dårligt gående. Hans svar er en omlægning af stoppestederne på Park Allé. Det vil sige kunderne i Brøndbyvester skal nu også betale transport oveni varepriser, der generelt er højere end f.eks. Rema1000. Forskellen bliver sikkert større fremover, da COOP nu skal betale ”dobbelt husleje”, fordi man ikke vil frasige nuværende forretningslokaler på Park Allé.
At den nye forretning på Søndre Ringvej skal tiltrække kunder, der passerer typisk i bil, skal altså gå ud over ellers trofaste Brøndbyvesterborgere.
Samtidig ser man med undren på, hvordan tre andre COOP forretninger i Brøndbyøster med få hundrede meters afstand angiveligt ”spiser hinandens kunder” og dermed af indtjeningen.
Jeg skal derfor med dette indlæg opfordre COOP til hurtigst muligt at etable alternativ løsning på dagligvareproblemet i Brøndbyvester. F.eks. ved flytning af Fakta fra Brøndbyøster, eller opgive kravet om at der ikke må drives dagligvarehandel fra lokalerne på Park Allé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top