fbpx
Vallensbækhold vandt i Italien
fodbold.jpg
Vallensbæk kunne nednu en gang tage pokalen med hjem fra Italien. Foto: Bjarne Johansen
FODBOLD Vallensbæk IF’s U14 hold 2 vandt igen Limone Cup i Italien

I efterårsferien var 14 fodbolddrenge fra Vallensbæk IF U14, hold 2 sammen med et trænerteam i Italien for at deltage i Limone Cup, som holdet vandt sidste år.
Holdet vandt de første fire kampe sikkert med en samlet målscore på 21-0.
Finalen skulle spilles onsdag klokken 10.30 mod Gillelejes førstehold, der havde vundet deres pulje med 3 sejre og en uafgjort. Drengene var klar fra starten af kampen og spillede bolden sikkert rundt og allerede efter 5 minutter kom de foran 1 – 0. Gilleleje fik frispark uden for feltet og på et flot frisparksmål fik de udlignet til 1 – 1. Få minutter senere lykkedes det Gillelejes meget hurtige angriber, at slippe forbi vores forsvar og score til 1 – 2. Endnu en gang viste drengene deres styrke og i sidste minut blev der udlignet til halvlegs resultatet 2 – 2.
I pausen fik trænerne justeret lidt på taktikken og drengen løb på banen med troen på, at kampen kunne vindes. Anden halvleg blev en ensidig affære, hvor Gilleleje blev presset helt tilbage på egen banehalvdel og efter 10 minutter gav presset resultat og vi var foran 3 – 2. Drengene blev ved med at holde presset og med 8 minutter tilbage lukkede Oliver kampen med en flot helflugter med det kolde højreben. En flot spillet finale, der fortjent gav sejren til Vallensbæk på 4 – 2. Philip blev kåret til Man Of the Match. Sejren blev om aftenen fejret på behørig vis. Drengene havde under hele turneringen spillet flot fodbold og haft en fantastisk holdånd og på bedste vis, vist at fodbold er et holdspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top