fbpx
Trafikken på Holbækmotorvejen i Brøndby normaliseres
M11-002.jpg
Fra mandag morgen den 12. oktober kører trafikken igen på Holbækmotorvejens oprindelige vejforløb i Brøndby. Foto: Banedanmark
BRØNDBY Fra mandag morgen den 12. oktober kører trafikken igen på Holbækmotorvejens oprindelige vejforløb i Brøndby

I følge en pressemeddelse fra Vejdirektoratet, er det nu slut med den midlertidige motorvej i Brøndby.
Banedanmark afslutter nemlig arbejdet med den jernbanetunnel, der skal føre den nye bane mellem København og Ringsted under Holbækmotorvejen. Og derfor kan trafikken nu lægges tilbage.

Omlægning i etaper
Omlægningen af trafikken sker i to etaper. Natten mellem onsdag den 7. og torsdag den 8. oktober lægges trafikken om i østgående retning, mens den vestgående trafik lægges om natten mellem mellem søndag den 11. og mandag den 12. oktober.
Hastigheden vil fortsat være 80 km/t. et stykke tid endnu, da der mangler striber og autoværn i de to tidligere overledninger. I forbindelse med det afsluttende arbejde vil der forekomme natlige spærringer af vognbanen tættest på midterabatten i begge retninger i to til tre uger.
Når alle afsluttende arbejder er overstået vil hastighedsbegrænsningen på 80 km/t. blive ophævet, så man igen må køre 110 km/t på strækningen.

Langt forløb
Den midlertidige motorvej blev anlagt i forsommeren 2014 på en 800 meter lang strækning for at skabe plads til etableringen af jernbanetunnellen under den eksisterende Holbækmotorvej. Over de kommende måneder fjerner Banedanmarks entreprenører belægningen fra den midlertidige motorvej og der etableres en ny jordvold på den nordlige side af den kommende højhastighedsbane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top