fbpx
SuperBrugsen holder flyttedag
IMG_4440.jpg
Torsdag den 29. oktober åbner SuperBrugsen i Brøndby i nye lokaler. Lige nu er uddeler Jesper Housgaard og hans medarbejdere ved at gøre butikken klar. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Flere i Brøndbyvester har været bekymrede for, hvordan de skal klare deres indkøb, når SuperBrugsen flytter. Uddeleren lover bedre kår i nye lokaler og mere til

– Hvad skal vi gøre, når SuperBrugsen flytter? Var det ikke noget for jer at undersøge? Hvad skal vi ældre gøre i Brøndbyvester?
Den ældre dame, der har ringet til Folkebladet for at høre, hvad der skal ske, når SuperBrugsen flytter fra den nuværende adresse på Park Allé til Ringvejen er bekymret. For hun kan ikke se, hvordan hun i fremtiden skal få handlet ind.
For at få svar på damens spørgsmål, har Folkebladet sat uddeler Jesper Housgaard stævne i den nye butik på hjørnet af Park Allé og Ringvejen, og han er godt klar, at flytningen skaber opmærksomhed og bekymring:
– De nuværende lokaler er utidssvarende, og enten måtte vi renovere de nuværende lokaler eller tage imod dette tilbud, som giver også mere plads og flere parkeringspladser, og det sidste var altså samlet set det mest attraktive.
I forbindelse med dette har både jeg og mit personale talte med flere, der har været kede af, at butikken skal flytte. Men jeg er sikker på, at flytningen er det bedste for alle samlet set.

Del af lokalsamfundet
Det har været vigtigt for Jesper Housgaard at lytte til de bekymringer, flere har haft i forbindelse med flytningen:
– Det er afgørende for SuperBrugsen, at vi er en aktiv spiller i lokalsamfundet. Derfor lytter vi til vore kunder og vil også gøre det i fremtiden.
Derfor er jeg også glad for, at folk giver deres mening til kende. Og så er det også vigtigt at sige, at jeg også har talt med mange, også ældre borgere, der glæder sig til den nye butik.
I håbet om at de tidligere kunder også flytter med til den nye butik, har Jesper Housgaard lejet en bus, der på åbningsdamen vil køre i fast rutefart mellem den gamle og den ny butik:
– Bussen kører fra klokken 8 – 14, og det er gratis at køre med den. Jeg håber, mange vil benytte sig af den, så de kommer hen og ser den nye butik.

Nye tiltag
Lige nu er Jesper Housgaard og hans personale ved at indrette de 1500 m2 ny butik, og ifølge uddeleren kan kunderne glæde sig til nye varer og tiltag:
– Den nye butik er tre gange så stor som den tidligere, så vi får plads til mere. For eksempel får vi en blomsterafdeling, en bagerafdeling og et køkken midt i butikken, hvor vi kan lave mad. Det vil for eksempel ske, den dag, hvor vi åbner.
Desuden bliver der fokus på det lokale:
– Vi kommer til at sætte fokus på en god oplevelse, hvor smag og lugte er i centrum. Desuden vil vi gerne præsentere kunderne for lokale varer. For eksempel øl var det lokale Skands Bryggeri, ligesom vi har hentet varer fra blandt andet Køge.
Og så skal der satses på varer med et rødt Ø:
– Vi kommer til at sætte massiv fokus på økologiske varer. Vi tror, der er et marked for det, og vi får nu så meget plads, at vi kan satse på det.

De gamle lokaler
Den nye butik åbner den 29. oktober, og fire dage inden bliver der lukket ned i de gamle lokaler. Men hvad der skal ske på den tidligere adresse, ved Jesper Housgaard ikke:
– Der er flere, der har tænkt i, om der nu kommer en ny butik der, for eksempel en Fakta. Men det gør der nok desværre ikke.
Fakta vil have lige så svært ved at udnytte de meget gamle slidte lokaler, som SuperBrugsen har haft. Men jeg håber da, at kunderne så i stedet vil komme her i den nye og blive glad for den.

Fakta
Den nye SuperBrugsen åbner torsdag den 29. oktober kl. 8.

1 kommentar om “SuperBrugsen holder flyttedag”

  1. Kenneth siger:

    Ja den er fin med gratis bus på åbningsdagen. men hvad med alle de andre dage. – Der er trods alt et stykke vej især hvist man er dårligt gående, så er det hver dag og IKKE kun på åbningsdagen – Det bliver endnu tættere til REMA, NETTO og Lidl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top