fbpx
Sikker sejr i Aarhus
151004-Amager-BVK-Libero-Rikke-Larsen-i-koncentreret-modtagning.jpg
Rikke Larsen fik TimeGruppen prisen som kampens spiller. Foto: Thomas Guldager
VOLLEYBALL. Lørdag mødte Brøndbys Volleyligadamer Elite Volley Aarhus. Det blev til en sejr, om end spillet ikke levede op til forventningerne

Brøndby vandt en sikker sejr i Aarhus i lørdags i kvindernes volleyliga. Generelt kan man sige om kampen, at Brøndbys angreb ikke var helt på toppen, og der var også nogle organisatoriske problemer i forsvaret, som ellers fungerede godt, da Brøndby fornyligt vandt deres første kamp i OresundLigaen.
Til gengæld fortjener Deme Morales og libero, Rikke Larsen, som fik TimeGruppen prisen som bedste spiller, stor ros. Deres eminente evner i forsvaret sørgede for at Brøndby til trods for den svingende kvalitet i angrebet, alligevel sad rimeligt sikkert på kampen. Også bedre server end normalt, hvor der med et godt servepres blev præsteret otte serveesser gennem kampen uden at dette gav anledning til et højt antal servefejl.
Det var da også to serveesser fra Eva Bangs side, der bragte Brøndby i front fra start, og det blev til et ganske pænt forspring, inden Aarhus kom ind i kampen.
Fem pointgivende blokader sørgede for, at Brøndby holdt forspringet. Tre af dem blev præsteret af Deme, som er holdets mindste spiller, men som til gengæld har en springkraft, der ligger langt over gennemsnittet. Uden at imponere kunne Brøndby tage sættet med 25-21.
I andet sæt var det igen serverne, der fik stor betydning. Der var dog ingen esser i dette sæt, men blandt andet formåede anfører Eva Bang på tre gange i servefeltet at presse sine ni server så meget, at seks af dem kun med nød og næppe kunne holdes i spil af Aarhus, som så til gengæld måtte sende forholdsvis effektløse angreb over, som gjorde det let for Brøndby at komme til modangreb, så støt og roligt blev der trukket fra indtil Brøndby vandt sættet med 25-20.
I tredje sæt fik Aarhus langt bedre styr på modtagningerne og fortjener en stor ros for en god fight, som konstant holdt Brøndby under pres.
Selv om dette sæt var Brøndbyangrebets bedste, var det svært at få et afgørende ryk, men igen sørgede et godt forsvar for, at der ikke for alvor blev problemer. Sættet og dermed også kampen blev vundet. Dermed er Brøndby et af de tre hold der er ubesejrede i ligaen.
Brøndby har nu en pause i programmet, da den kommende runde er afsat til pokalkampe, men da Brøndby som regerende Danmarksmester og pokalmester er seedet, træder de først ind i turneringen i den efterfølgende runde. Vi skal således frem til lørdag den 31. oktober, før Brøndby spiller sin næste kamp klokken 14.00 på hjemmebane i Stadionhal 1, men det er så til gengæld en kamp mod sidste års sølvvindere fra Lyngby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top