fbpx
Sejr over Sverige
151004-Amager-BVK-Klar-til-modtagning-Rikke-Deme-og-Trine.jpg
Deme Morales fik TimeGruppens pris som kampens spiller. Foto: Thomas Guldager
VOLLEYBALL. Lørdag spillede Brøndby Volleyball Klubs bedste damehold sin første kamp mod en svensk modstander i den nyoprettede Øresundsliga

Brøndby mødte i lørdags svenske Gislaved, som er en modstander Brøndby aldrig tidligere har mødt. Kampen levede med resultatet 3-2 til Brøndby, fuldt ud op til intentionerne bag den nye liga Øresundsligaen. Både på dansk og svensk side har der blandt topholdene været et ønske om at opnå flere jævnbyrdige kampe på højt niveau og tre klubber fra hvert land, som alle har en forventning om at ende i top-4 i deres nationale ligaer er nu gået sammen om at spille om et Øresundsmesterskab. Lørdagens kamp blev således en intens og velspillet dyst, som i højeste grad opfyldte disse ønsker. Deme Morales fik TimeGruppen prisen som bedste spiller.
Med sejren bringer Brøndby sig i front af OresundLiga, hvor vi skal helt frem til den 8. november, før Holte IF skal mødes i en kamp, der tæller med i både Oresundliga og Volleyliga. Inden da skal Brøndby i Volleyligaen en tur til Aarhus næste lørdag, før det så lørdag den 31. oktober kl. 14.00 for første gang er mulighed for på hjemmebanen i Stadionhal 1, at se danmarksmestrene, når de skal møde sidste års sølvvindere fra Lyngby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top