fbpx
Planlægning af Glostrups jubilæum er i gang
IMG_4550.jpg
På Kulturnatten i Glostrup i lørdags kunne man se planerne for den nye letbane. Til næste år afslutter Kulturnatten fejringen af byjubilæet i Glostrup. Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. Planlægningen af Glostrups 825 års byjubilæum er i fuld gang, og der bliver masser af fejring

I 2016 fylder Glostrup 825 år. Det er en begivenhed, som er værd at fejre. Byjubilæet er en nemlig en enestående anledning til at vise, at Glostrup er en aktiv by med mange aktiviteter, foreninger, virksomheder og institutioner.
Her i opstartsfasen har flere foreninger allerede meldt sig på banen med gode ideer til aktiviteter og de første samarbejder med erhvervslivet er i gang.

Komité nedsat
Der er nedsat en jubilæumskomité med borgmesteren som formand, repræsentanter fra kulturudvalget, embedsfolk, foreningsformænd, lokalarkivet, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet.
Planen er at fejre byen gennem tre måneder fra august til og med oktober med en perlerække af store og små begivenheder.

Skudt i gang med stafet
Startskuddet for byjubilæet sker ved Glostrup Parkstafet tirsdag den 23. august 2016 i Solvangsparken, og afslutningen sker med Kulturnatten den 29. oktober 2016.
Indenfor denne periode er alle ideer til fejring af byen velkomne. Udover foreninger, frivilliggrupper og institutioner er det et stort ønske at få virksomhederne i Glostrup med i fejringen. Det er derfor glædeligt, at den første bank, Arbejdernes Landsbank, allerede har meldt sig på banen med både en aktivitet og et sponsorat. Ligeledes har Glostrup Shoppingcenter givet tilsagn om at støtte op om jubilæet med aktiviteter.

For alle i byen
– Byjubilæet er for alle borgere og skal kunne opleves af alle siger borgmester John Engelhardt (V) og fortsætter.
– Det er derfor dejligt at mærke opbakningen fra foreningslivet. Erhvervslivet er også en væsentlig del af Glostrups 825 års lange historie og er i høj grad med til at præge byens fremtid.
Derfor håber vi også på, at både store og små virksomheder bakker op om et så stort byjubilæum. Det kan være med åbent hus arrangementer, koncerter eller måske som sponsor på en begivenhed. Alle muligheder står åbne”

Alle kan være med
Alle, der er interesserede i at deltage med aktiviteter, som frivillige eller måske som sponsor til en byfestival eller andre begivenheder er velkommen til at kontakte sekretariatet for jubilæumsåret. Sekretariat er Team Kultur og Idræt i Glostrup Kommune. Her kan du få flere oplysninger og sparring på gode ideer ved at sende mail til kultur@glostrup.dk eller ringe på tlf. 4323 6540/4323 6543.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top