fbpx
Ny udstilling i Vallensbæk Kunstforening
Bornholm-Huse.jpg
Den 31. oktober præsenterer Vallensbæk Kunstforening en ny udstilling med Uffe Schønnemann. Foto: Uffe Schønnemann
VALLENSBÆK. Lørdag den 31. oktober åbner Vallensbæk Kunstforening en ny udstilling med Uffe Schønnemann

Vallensbæk Kunstforening er klar med en ny udstilling af malerier og akvareller i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus af Uffe Schønnemann. Udstillingen åbner den 31. oktober.
– Jeg vil gerne have solen, blæsten, havet og havnene med i mine billeder. Men jeg abstraherer også lidt, så man kan vel med rette kalde mig kolorist, siger Uffe Schønnemann.
Uffe Schønnemann har flere gange hjulpet Kunstforeningen, for eksempel igennem workshop, ligeso han også har deltaget i arrangementer i mosen og på havnen.
Uffe Schønnemann har også doneret billeder til for eksempel kirkelige arrangementer, Sankt Hans arrangemnter og Vallensbæk musikfestival, og ikke mindst til Kunstforeningen.
Han modtog sit æresmedlemsdiplom af Kunstforeningen for ti år siden, og har været medlem i 35 år under tre formænd, Nina Berring, Friederike Wenning og nu Jette Lauritzen. Om det siger han i dag:
– Jeg glæder mig til mange gode år endnu” siger kunstneren.

Der er fernisering lørdag den 31. oktober fra kl. 11.00 til 12.30. Udstillingen hænger november måned ud, og kan ses i Vallensbæk Kultur- & Borgerhuses åbningstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top