fbpx
Ny erhvervspris indstiftet
DSC_0939.jpg
Glostrup Kommune indstifter ny erhvervspris, der skal uddeles første gang i november. Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. Glostrup Kommune har stor fokus på det lokale erhvervsliv. Nu skal ny erhvervspris belønne en særlig indsats på området

For at påskønne det lokale erhversliv har Glostrup Kommune etableret en ny erhvervspris, der hvert år skal tildeles en virksomhed eller virksomhedsejer, der har ydet en ekstraordinær indsats i forhold til et konkret tiltag i kommunen, fx erhvervsudviklingen, ungeindsatsen e.l.

Kriterierne
Modtageren af prisen vælges ud fra kriterier som: virksomheden skal være i fremgang. Virksomheden har betydning for at få flere i arbejde. Virksomheden udviser vilje til at ville engagere sig i Glostrup.
Der er nedsat en arbejdsgruppe, som indstiller virksomheder, der lever op til kriterierne. Vækst og beskæftigelsesudvalget udpeger herefter en vinder af prisen. Vinderen offentliggøres, og prisen overrækkes af borgmester John Engelhardt (V) på Glostrup Kommunes Erhvervskonference den 25. november.
Erhvervskonferencen er et nyt tiltag fra Glostrup Kommune, der løber af stablen hvert år i november måned.
Erhvervssammenslutningen uddeler hvert fjerde år en erhvervspris til en virksomhed i Glostrup. Glostrup Kommunes Erhvervspris uddeles ikke i de år, hvor Erhvervssammenslutningen uddeler sin pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top