fbpx
Michelles tatoveringer fortæller en historie
pigen-fra-Glostrup.jpg
- Min familie er kommet sig over det. Min far mener dog stadig, at det er sømænd og rockere, der bliver tatoveret. De var meget skuffede i begyndelsen, men nu synes de vist også, at det er lidt flot, fortæller Michelle Hilden fra Glostrup om sin tatovering. Foto: Pressefoto.
GLOSTRUP. I sommeren 2014 blev Michelle Hilden fra Glostrup en del af journalist Mikkel Schous bog om kvinders tatoveringer. Billedet af piratfeer og fishlings pryder Michelles højre arm. Netop disse tatoveringer ville Mikkel Schou under huden på. Han ville kende historien bag

35-årige Michelle Hilden, der er vokset op i Glostrup, går rundt med en hel historie på sin krop. Ned ad hendes arme udformer sig nemlig en fortælling om piratfeer, som kæmper mod fishlings i havet, der har taget piratfeernes Piratfe Prinsesse til fange. Fortællingen river i fantasien hos især de børn, hun møder.
Michelle Hilden er en de tatoverede kvinder, der er med i bogen Kvinders tatoveringer af Mikkel Schou, som netop er udkommet. I bogen viser Michelle Hilden sin tatoveringer og beretter om, hvordan især børn digter videre på den historie, hendes arme fortæller. Hendes tatoveringer er lavet i stilen new school også kaldt cartoon, og de første streger blev lagt tilbage i 2002 i USA. Da hun kom tilbage til Danmark i 2008 opsøgte hun en dansk tatovør, som lavede new school. Han skulle færdiggøre de farverige billeder.

Den første tatovering
– Ved den første tatovering syntes jeg, at det var flot udsmykning. Jeg kunne godt lide tribal, som var den stil, især kvinder brugte på det tidspunkt. Nu er det mere, fordi jeg elsker kunst og godt kan lide den stil, tatovøren har. Hvis det hang på væggen derhjemme, var det jo ikke noget, jeg kunne tage med ud, siger Michelle Hilden fra Glostrup i bogen
– Men jeg gør det mest for mig selv. Jeg sidder stadig og kigger på mine arme og fascineres. Jeg er meget bleg i huden, så jeg synes, det er fedt at have en masse farver på.
Selvom Michelle Hildens streger på huden til tider fremkalder et nedladende blik, lader det til at nye tider er på vej.
– Det er blevet nemmere at være tatoveret i Danmark. Da jeg kom hjem fra USA i 2008 med overarmen tatoveret – og ryg og fødder – følte jeg, at der blev set ned på mig. At jeg var en skidt pige. I dag glemmer jeg nogle gange, at jeg er tatoveret. Så normalt er det blevet, siger Michelle Hilden.
– Min familie er kommet sig over det. Min far mener dog stadig, at det er sømænd og rockere, der bliver tatoveret. De var meget skuffede i begyndelsen, men nu synes de vist også, at det er lidt flot.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top