fbpx
Masser af musik i Brøndby
siffgduo-PR-foto-v2-web.jpg
SiffGraversen:DUO spiller i Kilden den 31. oktober i anledning af Spil dansk-dagen. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. I den kommende tid er der masser af musik i Brøndby. Både jazz og rytmisk musik, og så er der også plads til spil dansk-dagen

Bor man i Brøndby, og er man til musik, så kan man godt begynde at glæde sig. For i den kommende tid er der nemlig masser af musik at glæde sig til.

Er man for eksempel til jazz, kan man se frem til den 16. oktober, hvor Brøndby Jazzklub præsenterer Basement Jazzband, som spiller op til en hyggelig fredag aften i kulyurhuset Brønden.

Orkesteret har tidligere med stor succes har gæstet klubben, og der bliver budt på traditionel jazz, med et bredt udsnit af jazzklassikere og evergreens.

I følge jazzklubben er orkesteret er kendt for at skabe en glad og festlig stemning i jazzklubberne. Musikerne er: Sven Levandowsky, trommer, Jørgen Villumsen, bas, Jan Duelund, banjo og sang, Per Jakobsen, flygel og sang,Jens Bodholt, basun, Mogens Eghjort, trompet,og Lasse Carlsson på klarinet.

Spil dansk

Er man til country, kan man også glæde sig. For i forbindelse med kampagnen spil dansk, gæster den danske countrysanger Tamra Rosanes nemlig Brønden den 27. oktober.

Med sin fængende blanding af country og pop, er Tamra Rosanes blevet en folkekær sangerinde, der favner bredt og har således optjent titlen Countrydronningen.

Også musik i Kilden

Spil dansk-arrangemnet begrænser sig imidlertid ikke til Brønden. For dne 31. oktober kan man høre dansk musik i Kilden, når man kan opleve SiffGraversen:DUO.

Bag SiffGraversen:DUO står sangerinde Nicoline Siff Møller og kapelmester Søren Graversen. Nicoline er bl.a. kendt for sin hovedrolle i Tivolis kæmpesucces med ABBA-musicalen Mamma Mia, og Søren er kapelmester på En Kort, En Lang, som for tiden spiller på Nørrebro Teater. Når de står sammen på scenen som duo, er det danske og nordiske sangskrivere, der bliver fortolket i deres helt eget sarte og nedtonede univers.

Billetter til Spil dansk arrangementerne kan fås på oplevbrondby.dk

Spil Dansk Ugen – også kaldet Musiklivets Festuge – er altid den sidste uge i oktober. I år fra mandag den 26. oktober til og med søndag den 1. november.

Spil Dansk Ugen kulminerer på Spil Dansk Dagen – også kaldet Musikkens Festdag – er altid den sidste torsdag i oktober. I år torsdag den 29. oktober.

Spil Dansk har siden 2001 været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top