fbpx
Masser af mavedans i Glostrup Hallen og centret
LiveMusic_DOBD2014_5198_ThomasBuchberg.jpg
Det er 3. år, at der er mavedans i Glostrup Hallen, og på lørdag kan du se det i Glostrup Shoppingcenter. Foto: PR-Foto
GLOSTRUP. Danish Open Bellydance, Nordeuropas største konkurrence i mavedans, afholdes i weekenden i uge 46 i Glostrup, mens der er smagsprøve på lørdag i Glostrup Shoppingcenter

Mavedans er skabt til sceneshow, og det bliver der i weekenden den 13. til 15. november i Glostrup Hallen, når der for tredje gang er Danish Open Bellydance.
Publikum vil ifølge arrangøren få en god oplevelse, når deltagerne går på scenen og viser hvad de kan, iført glitrende kostumer i et væld af farver overstrøget med perler, pailletter, og glitrende rhinstene, medens de svinger silkeslør og andre eksotiske rekvisitter.
Det bliver en weekend i mavedansens tegn, med flere end hundrede dansere på scenen, blandt andet fra Danmark, Sverige, Norge, Kina, Japan, Tyrkiet og Ukraine.
Hallen vil blive dekoreret og indrettet, så den minder om en Cairo natklub, så det bliver som at træde ind i 1001 nats eventyr.

Galla shows
Udover de fire konkurrencer kommer der også specielt inviterede gæster op på scenen. Disse kunstnere, som er udvalgt for deres gode og forskellige tilgang til dansen, optræder sammen med dommerne i to store galla shows. De to shows kan opleves henholdsvis lørdag og søndag, mens publikum venter på resultaterne fra konkurrencerne. De optrædende vil være dansere på højeste professionelle plan.
Hele weekenden vil der være flere workshops i mavedans. Blandt andet kommer Pia Johannesen, der gennem FOF har hold i mavedans i Glostrup Idrætspark, forbi lørdag og underviser i en gratis workshop. Workshoppen henvender sig specielt til kvinder, som aldrig har prøvet at danse før.

Show i centeret
Som en lille smagsprøve, holder Danish Open Bellydance et show, hvor blandt andet nogle af deltagerne viser, hvad de kan. Her vil man kunne opleve flere forskellige stilarter indenfor mavedans. Det foregår i Glostrup Shoppingcenter lørdag den 24. oktober fra klokken 12.30 til 13.30 uden for butik Zizzi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top