fbpx
Man tror, det er løgn …
  … men det er det ikke: Socialdemokraterne foreslog på budgetmødet 1. oktober: ”Reducering af lønbudget, kontra frivillighed på Lokalhistorisk Arkiv. Gennem styrkelse af frivillighedsindsatsen kan lønbudgettet nedbringes på Lokalhistorisk Arkiv”. Det er tredje år i træk, vi ser det forslag, så Socialdemokraternes ambitioner på lokalhistorie-området nærmest ikke-eksisterende. Men at de ligefrem foreslår, at der […]

 

… men det er det ikke: Socialdemokraterne foreslog på budgetmødet 1. oktober:
”Reducering af lønbudget, kontra frivillighed på Lokalhistorisk Arkiv. Gennem styrkelse af frivillighedsindsatsen kan lønbudgettet nedbringes på Lokalhistorisk Arkiv”.
Det er tredje år i træk, vi ser det forslag, så Socialdemokraternes ambitioner på lokalhistorie-området nærmest ikke-eksisterende. Men at de ligefrem foreslår, at der skal fyres fagprofessionelle, og disse skal erstattes af frivillige – det er nyt.
11. marts 2015 vedtoges en frivillighedsstrategi af en enig kommunalbestyrelse. Forinden havde strategien været i høring, hvor det i svarene bl.a. blev fremhævet, at frivilliges indsats ikke måtte ske på bekostning af ansatte. Det synes Socialdemokraterne alligevel er i orden, og med deres stærke tilknytning til fagbevægelsen er kun eet ord dækkende: PINLIGT.

 

Svar: Vi ser fremad

Susanne Nordbjerg Bach, KB-medlem i Glostrup(S)

Uha da da, så kom Hr. Leif Meyer Olsen op i det røde felt, PINLIGT, bare fordi socialdemokraterne foreslår, at kommunen inddrager flere frivillige ved Glostrup Lokalhistorisk Arkiv. Vi foreslår en reduktion i personaleudgifterne, da vi mener, at én lønnet akademiker må være tilstrækkeligt. Vi ønsker derimod flere fagprofessionelle i daginstitutioner, skole, og ældreplejen.
Det handler om prioritering, og der ser socialdemokraterne og venstre meget forskelligt på tingene. Leif Meyer Olsen ser tilbage, vi ser fremad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top