fbpx
Må gå efter dagligvarer
DSC_1072.jpg
Når Super Brugsen flytter fra de nuværende lokaler på Park Allé, vil Coop forsøgeat leje lokalerne ud. Dog ikke til en konkurrent. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Den tidligere Super Brugsen på Park Allé bliver ikke til ny dagligvareforretning, når Super Brugsen flytter i nye lokaler

Folkebladet har fået flere henvendelser fra læsere, der er bekymrede for, hvad der skal ske med de lokaler, som Super Brugsen i Brøndby efterlader, når de om kort tid flytter til nye, større lokaler på hjørnet af Park Allé og Ringvejen. Får de ældre gangbesværede mennesker et andet supermarked, eller skal de gå med rollator hele vejen hen til Ringvejen. Svaret fra COOP er, at de forsøger at leje lokalerne ud til en anden forretning, men det må ikke være en konkurrent til Super Brugsen.

– Det er stadig helt åbent. Så du må gerne skrive, at hvis man er interesseret i at leje lokalerne, så må man gerne henvende sig. Vi kan ikke leje ud til nogen, der konkurrerer med Super Brugsen, siger Jens Juul, informationsdirektør i COOP. Der kommer altså ikke et andet supermarked i bygningen, der er ejet af COOP. Informationsdirektøren har følgende besked til de bekymrede borgere:

– I får Vestegnens bedste supermarked, det er helt bestemt gåturen værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top