fbpx
Lokale konservative deltog i landsråd
KonservativeNY.jpg
I weekenden var der Landsråd hos Det Konservative Folkeparti. De lokale fra Vallensbæk var med. Foto: Det Konservative Folkeparti i Vallensbæk
VALLENSBÆK. Da Det Konservative Folkeparti afholdt sit landsråd i weekenden var det med deltagelse fra Vallensbæk

I weekenden afholdt Det Konservative Folkeparti sit årlige landsråd i Herning. De lokale konservative fra Vallensbæk var også til stede med et hold af delegerede medlemmer.
– Landsrådet er altid et højdepunkt. Det er her, vi lokale har indflydelse på, hvad hele partiet bør fokusere på i det kommende år, og det er her, vi har særligt gode muligheder for at komme helt tæt på vores folketingsgruppe på Christiansborg for at drøfte de udfordringer, som vi både her lokalt, men også i hele landet, står over for, siger Mia Petersen, formand for vælgerforeningen i Vallensbæk.

Lokale input
Den konservative leder, Søren Pape Poulsen, har siddet i stolen i godt et år nu, og ved valget i juni blev han også valgt til Folketinget. Søren Pape Poulsen blev lørdag genvalgt af et enigt konservativt bagland, og det er noget, der glæder de lokale konservative fra Vallensbæk:
– Vi støttede selvfølgelig genvalget af Søren Pape Poulsen. Han har sat gang i et nyt og større projekt, der handler om skarpere holdninger og en mere stålfast profil og om mere åbenhed og mere inddragelse. Vi forventer os meget af Søren Pape Poulsen i de kommende år, og vi glæder os til at være en del af arbejdet, understreger Mia Petersen.
Der deltog omkring 800 delegerede, og det er 100 mere end for tre år siden, hvor landsrådet også var i Herning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top