fbpx
Løbere i alle aldre løb mod kræft
BRØNDBY. Lørdag den 11. oktober blev det tradionsrige A Løbet afviklet, og deltagerne var helt op til 92 år

Lørdag den 11. oktober stillede 75 løbere dukkede til den ottende udagve af A Løbet, der er arrangeret af Socialdemokraterne i Brøndby og Brøndby Kommunes Motionsklub MK95, og afviklet ved Naturskolen i Brøndby Skoven.

Der var fin tilslutning på samtlige fire distancer, Roseruten på en km., DSU-ruten på tre km., Tesfaye-ruten på seks km og endelig A-ruten på ti km. Alle deltagere gik til den med frisk humør

Alle aldre

Deltagerne var spredt i forhold til alderen. Således var de ygste helt ned tl fire år, mens Frederik Bøgeskov med sine 92 år var til løbets ældste deltager. Desuden havde flere familier valgt at bruge søndagen til en tur i skoven for at støtte det gode formål.

Samtlige deltagere modtog en medalje, ligesom der vand og diverse frugt til at restituere sig på. Deltagerbetalingen på 75 kr. gik ubeskåret til Familier med kræftramte børn. I alt blev der samlet 5625 kr. ind.

Afslutning på bevægelse

Arrangementet var samtidig afslutningen på uge 41, Brøndby i Bevægelse.

Brøndbykredsens nye folketingsmedlem, socialdemokraten Mattias Tesfaye, varmede deltagerne op med en velkomsttale, inden han selv med hele sin familie deltog i løbet. Desuden deltog også regionsformand Sophie Hæstorp Andersen sammen med sin familie.

IMG_1232 web

 

 

 

Lørdag blev A Løbet afholdt for ottende gang. I år deltog 75 løbere. Foto: Kent Magelund

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top