fbpx
Kulturnatprogrammet er landet
GLOSTRUP. Lørdag 24. oktober blænder Glostrup Kulturnat igen op for et væld af aktiviteter for både store og små, men du kan allerede se årets program nu

1. oktober ramte programmet for Glostrup Kulturnat gaden med det sædvanlige miks af gamle kendinge og nye arrangementer. I programmet finder du blandt andet grønlandsk smykkekunst, gospelworkshop, ridderturnering på spejdermaner, mad af overskudvarer og et væld af koncerter.
Til Kulturnat i Glostrup kan du også støde på bare maver, ekstra lange sjippetov, røde slagsange, mosaikker, fodlænker og asiatisk kultur. Du kan også opleve en række af byens virksomheder og institutioner, som åbner dørene og inviterer indenfor i dagens anledning. Det hele foregår lørdag 24. oktober.
Glostrup Kulturnat afholdes hvert år på den lørdag i oktober, hvor vi skifter til vintertid. Kulturnatten arrangeres i et samarbejde mellem Glostrup Kommune, foreninger, kulturinstitutioner og virksomheder. Alle aktiviteter ved Kulturnatten er gratis. Du kan se hele programmet på www.glostrup.dk/kulturnat, eller hente et trykt program på biblioteket og i Borgerservice. Du kan også se hele programmet her i avisen i uge 43.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top