fbpx
Kørsel sendt i udbud
VALLENSBÆK. Med udgangen af 2015 udløber Vallensbæks nuværende aftale om kørsel af pensionister til og fra Seniorhuset, Daghjemmet og Aktivitetscentret. Ny udbudsrunde er på vej

Siden 1. juli 2006 har Colum-bus a/s (Fra foråret 2014 dog som Handicap Befordring A/S) kørt Vallensbæks Kommunens pensionister til og fra Seniorhuset, Daghjemmet og Aktivitetscentret.
Men da den nuværende kontrakt med firmaet udløber med udgangen af i år, skal en ny udbudsrunde iværksættes, og dette udbudsmateriale skulle kommualbestyrelsen i Vallensbækforhold sig til på sit seneste møde.

Efter høringsrunde
Det udbudsmateriale, kommunalbesyrelsen diskuterede, har været sendt i høring og på baggrund af høringsforslagene er udbudsmaterialet altså udarbejdet et udbudsmateriale, der har fokus på krav til såvel firmaet, der vinder udbudet og de chauffører, der skal køre med pensionisterne.
En af dem, der bakkede op om udbudsmaterialet og herunder kravet om, at chauførrerne for eksempel skal have visse kvalifikationer, var Erdal Colak fra SF:
– Gruppe F godkender både det opstillede krav til leverandøren samt krav til chaufføren. Det er betryggende at vide, at chaufføren blandt andet skal have hjertestopkursus.

Ny leverandør
For Socialdemokraterne var det i følge Niels Karlsen vigtigt, at den nuværende leverandør blev udskiftet:
– Socialdemokraterne er noget skeptiske ved dette udbud. Vi ser meget nødig, at det bliver Handicap Befordring A/S, der vinder udbuddet. Vi har fået oplyst, at vi ikke kan nægte firmaet at byde på opgaven, men for lige som at skære tingene lidt til, så vil jeg allerede nu tilkendegive, at Socialdemokraterne ikke stemmer for et vindende udbud til Handicap Befordring A/S. De har kort og godt alt for mange klager på bagsædet, og så fra Vallensbæk borgere i den korte tid de har kørt her i kommunen.
I det hel taget kunne Socialdemokraterne i følge Niels Karlsen godt tænke sig at overveje nye muligheder:
– Det er så en af de opgaver, kommunen ikke umiddelbart kan klare selv, men det var måske en overvejelser værd at undersøge om, det er muligt at lave et samarbejde med Ishøjs kørselsafdeling, næste gang området skal i udbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top