fbpx
Klassisk og komfortabel café
IMG_4492.jpg
Hidayet Kücükavci har omdannet Cafe Central til en klassisk cafe. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Hidayet Kücükavci har overtaget cafeen i 2G shopping med udsigt mod stationspladsen og omdøbt den til Cafe Central

Det bliver ikke meget mere centralt i Glostrup, lige der hvor tusindvis af mennesker hver dag går forbi, når de skal fra bussen til s-toget eller omvendt. Navnet var derfor oplagt for Hidayet Kücükavci.
– Jeg synes stedet er smukt med en god udsigt til det mest centrale sted i Glostrup, derfor hedder det Cafe Central, siger han.

Mere end en bager
Hidayet Kücükavci overtog butikken for halvandet år siden, og er nu for alvor ved at være igennem med forandringen fra et bageri, hvor man kunne få lidt hurtig morgenmad, til en klassisk cafe, hvor det er rart at være.
– Vi vil gerne være et samlingspunkt. Folk skal føle sig hjemme, når de er her, det skal være behageligt og komfortabelt at være her, siger Hidayet Kücükavci.
Stolene er bløde og bag en glasmontre står klassiske flødeskumskager. Der er lige blevet installeret et køkken, så cafeen også kan lave varm mad. Cafffen er klassisk indrettet og det samme er menukortet. Her er ikke smarte firkantede caféburgere, men til gengæld kan man få ostemad og en kop kaffe.

Fremtiden
Rundt omkring Cafe Central skal Glostrup udvikles i de kommende år. Hidayet Kücükavci vil gerne have boliger eller erhvervsbygninger til området, der er rigeligt med tomme butikslokaler i forvejen.
– Det må også gerne bilve lidt pænere. Og så skal det hele være mere sammenhængende og mere sikkert. Jeg ser næsten dagligt nogle, der er ved at blive kørt ned af busser eller biler. Det kunne også være godt med bedre skiltning, der er tit folk, der kommer ind til mig for at spørge om vej, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top