fbpx
Hvor er Denise?
BRØNDBY. Merete Lind blev væltet på sin cykel af en ung pige, som gav et forkert telefonnummer og muligvis et forkert navn

På en helt almindelig tirsdag morgen var Merete Lind på vej til gymnastik. På cykelstien langs Brøndbyvester Boulevard passerer hun tre unge, en pige og to drenge på 17 til 20 år. Pigen rammer ved et uheld Merete Lind, så hun vælter på cyklen og slår ansigtet ned i asfalten.
– Jeg kan straks mærke, at mine to fortænder er slået ind, og den ved siden af er knækket, hvilket jeg siger til dem. Undskyld, undskyld, undskyld er der noget, jeg kan gøre for dig, siger pigen flere gange, men jeg kan mærke, at der ikke er brækket noget, så jeg tænker kun på at komme til tandlægen, siger Merete Lind.
Hun får pigens telefonnummer og spørger også om et navn. Hun svarer, at hun hedder Denise og mumler et efternavn, som Merete Lind hører som Jørgensen.

Kender du Denise?
Da Merete Lind kommer hjem efter at have været på skadestuen, egen tandlæge og specialtandlæge prøver hun at ringe til Denise. Men det er en mand, der ikke kender Denise, der tager telefonen.
– Jeg er kun interesseret i forsikringsoplysninger. Hun behøver ikke at frygte noget, siger Merete Lind.
Merete Lind havde fået slået nogle tænder løse og skal gå med en bøjle i mindst en måned. Først derefter kan tandlægen vurdere skaderne.
– Bagefter kan jeg selvfølgelig godt se, at jeg burde have tjekket hendes telefonnummer, men lige i situationen tænkte jeg bare på at komme på skadestuen. Jeg var meget chokeret, siger hun.
Hun har efterfølgende søgt efter Denise Jørgensen på nettet, men uden held.
Sammenstødet skete på Brøndbyvester Boulevard tirsdag den 8. september klokken ti minutter over otte om morgenen. Kender du Denise må du gerne bede hende kontakte Merete Lind på merete.lind@sol.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top