fbpx
Hjælper Glostrup Kommune en efterlyst bedrager?
  Ulandshjælp fra Folk til Folk (UFF) – der er et led i Tvind-koncernen – har efter at have fået tilladelse fra Glostrup Kommune opstillet en container til indsamling af tøj på P-pladsen ved fritidscentret. Fem ledere fra Tvind med Mogens Amdi Petersen i spidsen er efterlyst over hele verden gennem Interpol og politisamarbejdet i […]

 

Ulandshjælp fra Folk til Folk (UFF) – der er et led i Tvind-koncernen – har efter at have fået tilladelse fra Glostrup Kommune opstillet en container til indsamling af tøj på P-pladsen ved fritidscentret.
Fem ledere fra Tvind med Mogens Amdi Petersen i spidsen er efterlyst over hele verden gennem Interpol og politisamarbejdet i Schengen. Vestre Landsret har afsagt fænglingskendelse mod de m alle med en sigtelse for økonomisk kriminalitet i form af underslæb og skattesvig for 35 millioner kroner.
Banden formodes at gemme sig i en luksusejendom i Mexico, som Danmark ikke har en udvekslingsaftale med.
DR-nyheder har interviewet journalist Frede Jacobsen, der står bag en kritisk hjemmeside om Tvind.
Frede Jacobsen udtaler:
– Det er hyklerisk og dobbeltmoralsk, når Tvind siger, at pengene går til fattige i den tredje verden når virkeligheden er, at den store indtægt fra indsamlingen af tøj gennem masser af datter- og offshoreselskaber kanaliseres til konti i skattely og kun en meget lille del går til de fattige.
Det er helt uforståeligt, at Glostrup Kommune med denne tilladelse blåstempler denne moralsk anstødelige forretningsmodel. I aftalen har kommunen betinget sig at kunne opsige aftalen, uden at der skal ydes økonomisk kompensation til UFF.
Vis politisk handlekraft og opsig den aftale nu!
Jeg vil opfordre Glostrups borgere til at boykotte UFF og bruge de andre indsamlingscontainere fra anstændige organisationer som Røde Kors og Frelsens Hær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top