fbpx
Halloween på vej
Halloween.jpg
Send os gerne et foto af hvordan du har klædt dig ud til Halloween. Foto: Colourbox
HELE OMRÅDET. I den kommende weekend skal du passe på, der kan nemlig være fare for at løbe ind i spøgelser og andre uhyggelige væsner

På denne tid af året stiger salget af græskar og uhyggelige kostumer eksplosivt. Det er nemlig atter blevet tid til Halloween.
Begrebet Halloween, der har sit afsæt i de engelsksprogede lande, har en nær tilknytning til Allehelgensaften og fejres altid den 31. oktober. Selvom fejringen i en dansk sammenhæng oprindeligt hedder Allehelgensaften har Halloweentraditionen efterhånden taget over.

Hvor uhyggelig er du?
Der vil derfor i den kommende weekend være mange udklædte børn på gaden i Folkebladets område, og møder du en, der ser særlig skræmmende ud, modtager vi gerne et foto her på Folkebladet. Sendt et foto med navn til folkebladet@folkebladet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top