fbpx
Glostrup støttede Røde Kors
4_DALL_20121007_11132880.jpg

4) Pauline, Ebba (snart 6 år) & Filippa (snart 9 år) Kalling Jørgensen. (en sidegade til Amicivej – indsamlet 1152,50 kr.) Røde Kors landindsamling, over hele Danmark samles der ind til Røde Kors arbejde.

Søndag havde Dansk Røde Kors sin årlige landsindsamling. I Glostrup blev der indsamlet over 200.000 kr. Foto: Jakob Dall
GLOSTRUP. Søndag samlede Dansk Røde Kors over 25 mio. kr. ind. I Glostrup blev det til 200.000 kr.

Mange indsamlere var på gaden i Glostrup i søndags, og flere forældre havde taget deres børn med ud at rasle.
Efter deres runde vendte de tilbage til Danske Bank i Glostrup, hvor pengene blev talt op, og ifølge Jesper Schou, privatdirektør i Danske Bank i Glostrup, var der en positiv stemning i banken i søndags:
– Det er dejligt at kunne hjælpe ved sådanne indsamlinger og være med til at gøre en forskel for mennesker i nød. Når de frivillige indsamlere kommer tilbage til afdelingen, et det vores primære rolle at tælle pengene op. Men flere og flere donerer også et bidrag via MobilePay.

Børn samlede ind
En af de ting, Jesper Schou bemærkede i søndags, var det store antal børn, der samlede ind:
– Det var tydeligt at høre og se, at børnene var utrolig glade for, at de kunne gøre noget for andre børn, der har det dårligt.
Mange af dem strålede om kap med solen, når de ventede på resultatet af indholdet i bøsserne”, fortæller Jesper Schou.

Det går pengene til
I alt blev der indsamlet mere end 200.000 kr. ved Dansk Røde Kors-indsamlingen i Glostrup.
Overskuddet fra årets indsamling går til Røde Kors katastrofefond, der sikrer, at hjælpen når frem, når et jordskælv, krig eller oversvømmelse rammer.
Samtidig skal nogle af pengene også bruges til Røde Kors’ sociale arbejde med at hjælpe udsatte mennesker i Danmark som for eksempel ensomme ældre og døende, børn og unge eller voldsramte kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top