fbpx
Folkebladets redaktør stopper
FOLKEBLADET. Efter fem år på Folkebladet har Mads Louis Orry valgt at søge ny udfordringer

Af Mads Louis Orry. Sådan har det ofte heddet på Folkebladets sider de seneste år.
Men nu er det desværre slut. For Folkebladets redaktør, Mads Louis Orry, har nemlig valgt at stoppe på Folkebladet for at prøve noget nyt, fortæller han:
– De sidste fem og et halvt år har været enorm spændende som redaktør på Folkebladet, og jeg vil gerne takke alle kilder og kolleger for et godt samarbejde. Husk at bruge Folkebladet, den er borgernes talerør.
I fremtiden vil Mads Louis Orry prøve kræfter med andre dele af hans kommunikationsuddannelse:
– Jeg glæder mig nu rigtig meget til at prøve mig selv af også inden for andre discipliner af kommunikationsfaget, hvoraf journalistik er én af flere, og fortsætte min faglige og ikke mindst personlige udvikling.

Heiner tager over
Den nye redaktør på Folkebladet er dog ikke ukendt. Det er nemlig journalist Heiner Lützen Ank, der siden foråret 2014 har skrevet fast for Folkebladet, ligesom han også har skrevet for Hus Forbi og Bådmagasinet og været redaktør for Kirkens Korshærs medlemsblad .

Jesper en del af holdet
I forbindelse med udnævnelsen af Heiner Lützen Ank er Jesper Ernst Henriksen, der i flere år har skrevet for Folkebladet, blevet tilknyttet på fast basis som journalist.
Fremover vil det således være Heiner Lützen Ank, der dækker Brøndby og Vallensbæk, mens det er Jesper Ernst Henriksen, der dækker Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top