fbpx
En tur med indsamlingsbøssen kan gøre en forskel
legende-boern.jpg

Portr¾tserie af ¾ldre med tatoveringer.Vi bes¿ger et plejehjem, og leder efter tatoveringer.

Den 8. november samler Dansk Flygtningehjælp ind til sine projekter, og der er stadig mulighed for at melde sig i Brøndby. Foto: Dansk Flygtninghjælp
BRØNDBY. Søndag den 8. november afholder Dansk Flygtningehjælp landsindsamling, og der er brug for flere til at gå en tur med indsamlingsbøssen

– Nu leder Dansk Flygtningehjælp med lys og lygte efter indsamlere i Brøndby. Dansk Flygtningehjælp og jeg opfordrer indbyggerne i Brøndby til at gå på gaden med os søndag den 8. november, hvor vi samler ind til verdens flygtninge. Dine tre timer gør en betydelig forskel for nogle af verdens mest udsatte flygtninge, fortæller Albert Brink, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Brøndby Vester & Øster.

Der hvor der er behov
Pengene fra årets indsamling er ikke øremærket, men bliver brugt til at kunne yde en akut indsats i de områder, hvor behovet er størst. Pt. er der et ekstra stort behov i Sydsudan og hos de millioner af syriske flygtninge:
– Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker med de helt basale behov, som de har, når de er på flugt fra hjemmet. Vi har brug for frivillige til at gå en rute, hvilket tager mellem 2 og tre timer. Pengene går til at gøre livet sikrere for verdens flygtninge, siger Albert Brink

Far til tre fik nyt håb
Den 42-årige far til tre, Hisham Birekdar, mistede alt hvad han ejede, da krigen brød ud i Syrien, og han måtte flygte fra sit hjem i Al Bayada til byen Homs. I en lang periode har han ikke været i stand til at forsørge sin familie. Men det blev der lavet om på med hjælp fra Dansk Flygtningehjælp.
I 2014 startede Dansk Flygtningehjælp et jobprogram, som har hjulpet Hisham og mange andre i gang med at starte deres egne virksomheder. I dag tjener Hisham nok penge til at sende sine børn i skole igen. Virksomheden genererer omkring USD 300 per måneden, og en lille følelse af håb om en mere stabil fremtid er begyndt at spire i Hisham.

Man kan melde sig som indsamler hos Vagn Kjær-Hansen, koordinator for Brøndby Strand: Tlf.:  60 61 22 84 Mail: vagnkh@gmail.com, Anna Guttesen Brøndby Vester & Øster:  Tlf.: 23 21 30 05  Mail: anna.guttesen@gmail.com eller Albert Brink Brøndby Vester & Øster: Tlf.: 23 70 22 27  Mail: albertbrink@mail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top