fbpx
Ekstra penge til Midlergården
BRØNDBY. Kommunalbestyrelsen har bevilliget ekstra penge til Midlergården

Brøndby Kommune er i gang med et renoveringsprojekt af Midlergården. Et projekt, der er allerede er bevilliget fire mio. kr. til. Nu viser det sig imidlertid, at projketet bliver dyrere end forventet, og Teknisk Forvaltning har derfor søgt om en ekstra bevilling på 2,35 mio. kr.
Som begundelsen for, at projektet er blevet dyrere end forventet, skriver Teknisk Forvaltning i sit oplæg blandt andet:
”Man har oprindeligt set det som en renoveringsopgave. Man har desværre ikke taget højde for den ændredeanvendelse, som gør projektet til en ombygning fremfor en renovering og dermed underlægger den andre lovkrav. I hovedtræk skyldes merforbruget følgende: at gulvet, mod forventning, måtte rives op for at opnå lovlig rumhøjde og ensartet overflade, at man opdagede skader på bærende konstruktioner og at krav til brandsikring var væsentligt mere omfattende end oprindeligt antaget.”
Derudover har der i følge Teknisk Forvaltning været en del uforudsete emner, som har kompliceret, forsinket og fordyret projektet, ligesom uforudsete merarbejder undervejs, har ligeledes påvirket, at projektet er blevet yderligere fordyret i form af midlertidige løsninger og weekendtillæg til håndværkere.
Kommunalbestyrelsen bevilligede det yderligere beløb på 2,35 mio. kr. på mødet den 14. oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top