fbpx
Efterårsferie er lig med badminton
Vallensbæk-Badminton-LBS-2015.jpg
I efterårsferien deltog flere spillere fra Vallensbæk Badmintonklub i DGIs landsbadmintonstævne. Foto: Vallensbæk Badmintonklub
SPORT. Badmintonspillere fra Vallensbæk deltog i efterårsferie i stort stævne med 847 spillere

Efterårsferien havde en speciel afslutning for ungdomsspillerne fra Vallensbæk Badmintonklub VI39, idet spillerne deltog i DGI landsbadmintonstævne (LBS) i Fredericia. Stævnet var stærkt besat af spillere fra hele Danmark og fra udlandet.
I alderen fra 10 år og op til 19 år deltog 847 spillere, hvoraf de 120 spillere var fra Norge, Polen Tjekkiet og Tyskland. På tre dage afvikledes 3670 badmintonkampe, et enormt program og en kæmpe oplevelse for de deltagende spillere.
Fra Vallensbæk deltog Amalie Kjalke, Jonathan Sørup, Anton F. Steen, Rasmus Svendsen, Nina Sørup, og Magnus V. Rasmussen. Alle spillere deltog i både single og double, et fysisk krævende program for stævnet med mere end 12 kamp til hver spiller.
Spillerne fra Vallensbæk spillede gode og intense kampe og opnåede fornemme resultater i hver deres aldersgruppe.
Turneringen var tilrettelagt, så der var indledende, mellemrunder og finaler for alle niveauer, og her viste flere af Vallensbækspillerne gode resultater og vandt deres indledende puljer.
Samlet bedste resultat opnåede Amalie Kjalke, der fik en 2. plads i double for aldersgruppen U11 og en tredjeplads i single.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top