fbpx
Dyrene blev vist frem i Brøndby
Snobrødsbagning-foran-Caféen.jpg
En af aktiviteterne på dyrskuepladsen var snobrødsbagning. Foto: Lone Christensen
BRØNDBY. Onsdag den 14. oktober var der dyrskue på Byggelegepladsen Tranehytten

Onsdag d. 14. oktober var flagene hejst på Byggelegepladsen Tranehytten. Der blev nemlig holdt dyrskue for SFOer og klub ved Brøndbyvester Skole. Byggelegepladsen Højkær og Dyregården Søholt var også inviteret i dagens anledning.
Dagen bød på mange aktiviteter. Der var fremvisning og vurdering af både heste, kaniner og høns. Alle dyrene var blevet pyntet og gjort fine til dagen, og der blev udfyldt diplomer af en dyrlægestuderende, som havde stillet sig til rådighed som dommere.
En kagekonkurrence imellem de fremmødte institutioner var også en del af dagen, som blev vundet af Dyregården Søholt, som havde bagt og fremstillet en kage, som de kaldte Gæt en lort, en stor chokoladekage pyntet med kagemasse sprøjtet ud i lortefacon.
I Café Den Blå Negl blev der serveret lækkerier i form af nybagte æbleskiver, æbleringe i beignetdej, varm cacao og kold hjemmelavet hyldebærsaft.
Man kunne også varme sig ved bålet, mens man bagte et snobrød, eller man kunne tage sig en tur rundt på kæpheste-springbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top