fbpx
Crickettalent rejser til Australien
SPORT. Svanholms stortalent, Mads Henriksen, er taget til Australien i fem måneder for at blive bedre

Danmarks største crickettalent, Mads Henriksen, fra Svanholm Cricket Club, er lige draget til Australien og skal de næste fem måneder yderligere udvikle sit potentiale som dansk crickets bedste allrounder.
I forbindelse med Mads Henriksens rejse siger Jørgen Jønsson fra Svanholm:
– Mads, som lige har taget studentereksamen med bravur, har valgt at tage et ”sabatår”, for at dygtiggøre sig, i sit i forvejen høje eliteniveau, på det australske cricketakademi akademi i Adelaide”.
Mads Henriksen skal spille for den lokale klub og træne cricket på højt, internationalt niveau, som er noget højere, end han er vant til herhjemme. Men selvom Mads Henriksen allerede har etableret sig som fast inventar på det danske landshold, håber han, opholdet kan gøre ham til en endu bedre spiller:
– Jeg er sikker på, at jeg nok skal få min sag for i dette skrappe cricketmiljø, hvor der er tilknyttet otte elietrænere og en fysisk træner, og jeg forventer først og fremmest at udvikle mit spil rent teknisk, både som bowler og gærdespiller. Noget der forhåbentlig kommer mig til gode, når jeg vender tilbage til dansk cricket.
1-jun plus dr finale 056red

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top