fbpx
Brøndby delte med Fortuna
SPORT. Søndag mødtes Danmarks to bedste fodboldhold, BIF og Fortuna, i en kamp, der endte 2-2

De seneste år, har to af holdene i 3F Ligaen været de andre hold overlegne, nemlig Brøndby IF og Fortuna Hjørring. Derfor er de indbyrdes kampe mellem de to hold også altid noget særligt, og søndag da holdene mødtes i Hjørring, var der kommet yderlige en dimenssion til. For efter BIF i sidste uge røg ud af Champions Leaugue, hvorimod Fortune Hjørring spillede sig videre til næste runde, gjaldt det for BIF om at vinde over Fortuna Hjørring for at vise, hvem der trods alt er landets bedste fodboldhold. Bedømt ud fra resultatet fandt denne konkurrence dog ingen vinder, for kampen endte nemlig 2-2. Resultatet betuder dog, at BIF stadig er på førstepladsen i 3F Ligaen.

Igen god start
BIF havde dog i lighed med Champions League-kampen i sidste uge dog en god mulighed for allerede fra starten at sætte sig på kampen. For for anden kamp i træk kom BIF foran efter kort tid, da anfører Therese Nielsen allerede efter to minutter scorede, og da Simone Boye Sørensen senere udbyggede forspringet til 2-0 , så det godt ud for BIF. Men uheldigvis fik Fortuna reduceret til 2-1 før pausen, og da holdet scorede yderligere et mål efter pausen, endte kampen 2-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top